Een van onze klanten verhuist naar een ander pand. Natuurlijk is het belangrijk dat op de nieuwe locatie ook alle netwerkvoorzieningen in orde worden gemaakt. Een klus die ons wel toevertrouwd kan worden!

Het ophangen van een patchkast begint natuurlijk bij het meten, boren en het (liefst waterpas!) ophangen.

Patchkast 19 inch

Als dat eenmaal achter de rug is begint het tijdrovend karwei van CAT5E of hogere gecertificeerde patchbekabeling af te monteren in de patchpanelen. Dit moet per kabel voor elk van de 8 aders gebeuren met een speciale tool. Helaas had de verkoper van het pand de patchpanelen laten verwijderen van de bestaande bekabeling. Dat is jammer want de kosten van een patchpaneel wegen niet op tegen de arbeidsuren om de bekabeling weer correct aan te sluiten.

Patchpanelen cat5e

Vervolgens is het belangrijk om de kabels door te meten zodat er geen losse contacten in het netwerk zitten.

Patchkabels doormeten

Daarna kan de patchkast verder volgebouwd worden met o.a. ventilator, kabelgeleiders, legborden, switch, firewall en andere netwerkapparatuur. De gewenste aansluitingen kunnen door middel van patchkabels gepatched worden.

Wandkast plaatsen en inrichten

iT-novative is op zoek naar een gedreven #ICT #systeembeheerder / #netwerkbeheerder die het leuk vindt om veel vera… https://t.co/gtvDR7gaiM

Ok

Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.
Voor het analyseren van het verkeer naar onze website gebruiken wij Google Analytics. U kunt meer informatie lezen in onze privacyverklaring .